fbpx
Sammenlign nå

Hvem er Strømtest?

Strømtest.no ble lansert i 2015 og har vokst raskt til å bli en av Norges mest elskede nettsteder for sammenligning av strømleverandører og avtaler. Vi anbefaler deg ikke eller gir en anbefaling, men vi gir tydelig informasjon slik at du kan fortsette å kjøpe et produkt som oppfyller dine behov. De offisielle tingene: Strømtest.no er eid av Instantmarketing AS (ORG. NR: 921647107). Registrert adresse: Maria Dehlis Vei 55A, 1084 Oslo Norge.

Kan jeg stole på resultatene?

Beskyttelse av detaljene dine er høyest prioritert. Vi jobber kontinuerlig med sikkerhet av dataene du gir oss. Så du kan sammenligne resultater fra et bredt utvalg av leverandører, når du har fullført inntasting av detaljer på nettstedet vårt, viser vi resultatene, lavest pris først, og viser også et sammendrag av de viktigste aspektene av avtalen. Når du velger «Les mer», gir vi ytterligere detaljer om hva som er inkludert som standard, hva som ikke er inkludert, men det er tilgjengelig for å legge til og hva denne policyen ikke følger med. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på leverandørens nettsted. Når du velger ‘Gå til leverandør’, blir du tatt til leverandørens nettsted der du må sjekke dine opplysninger som ble sendt til dem og fullstendig sjekke produktets detaljer før du kjøper. Med noen leverandører vil du forbli på strømtest.no for å bytte. For mer informasjon vennligst se personvern policy og informasjonskapsler eller kontakt oss.

Hvordan beskytter du mine detaljer?

Beskyttelse av dine detaljer er av største betydning for oss. Vi fokuserer kontinuerlig på å sikre at dataene du gir oss er sikre. Så du kan sammenligne resultater fra et bredt utvalg av forsikringsselskaper, når du har fullført inntasting av dine detaljer på nettstedet vårt, sender vi disse detaljene til våre partnere (for eksempel Forbrukerradådet, NordPool, NVE) slik at de kan beregne resultatene for deg. Vi viser deretter resultatene, bestilt av laveste pris først, og viser også et sammendrag av de viktigste policyfunksjonene. Når du velger ‘Flere detaljer’, gir vi ytterligere detaljer om hva som er inkludert som standard, hva som ikke er inkludert, men det er tilgjengelig for å legge til og hva denne policyen ikke følger med. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på leverandørens nettsted. Når du velger ‘Bytt’, vil forsikringsleverandøren ha dine opplysninger, du må sjekke dine opplysninger og policyinformasjonen før du kjøper. Noen av våre produktsammenligningstjenester leveres av partnere .. For mer informasjon vennligst se vår personvern og informasjonskapsel policy.

Hvordan vil du kontakte meg?

Når du bruker vår tjeneste, vil du motta en e-post som bekrefter resultatene dine. Det er enkelt, vi er her for å finne deg en god avtale – ingenting mer, ikke mindre – det er derfor du bare hører fra oss gjennom kanalene du velger. Du kan velge for oss å automatisk sende deg opplysninger om avtaler når tariffen din skal fornyes, du kan administrere varsler i kontoen din. Du kan også velge å la oss holde deg oppdatert med måter å spare strøm, produktnyheter og spennende informasjon om våre fordeler. Som en del av strømtest.no-kontoen kan du velge å motta sms påminnelser når avtalen din løper ut. Du kan oppdatere dine preferanser i kontoen din, eller du kan avslutte abonnementet.

Vil leverandørene kontakte meg?

Med noen av sammenligningstjenestene vi tilbyr, har du muligheten til å velge om du vil motta ytterligere kommunikasjon fra våre partnere (for eksempel produktleverandører) for å diskutere ditt tilbud videre. Ellers vil vi ikke videregi noen av dine opplysninger til våre partnere for markedsføringsformål, og vi har kontraktsarrangementer på plass med alle våre partnere som forhindrer at de bruker informasjonen din til dette formålet. Hvis du klikker gjennom til våre partneres nettsider, vil du bli underlagt deres personvernregler i forhold til hvilken kommunikasjon du mottar fra dem som vi anbefaler at du leser nøye. Hvordan kan jeg administrere detaljene mine? Dine opplysninger dine lagres i kontoen din når du har registrert deg. Dette gjør det mulig å sjekke og oppdatere opplysninger og foreta et bytte når du har mer tid. Du kan administrere dine opplysninger på ett sted, og disse vil bli fylt ut for deg. Hvis du har spørsmål eller ønsker å lukke kontoen din, vennligst kontakt oss.

Hvordan kontakter jeg strømtest?

Ofte stilte spørsmål Generelle henvendelser: kundeservice@strømmest.no Andre måter å komme i kontakt med: Generelle henvendelser: kundeservice@strømmest.no Kommersielle muligheter: bedrift@strømmest.no Avmeld deg fra e-post

Hvordan klage?

Vi tar sikte på å yte et høyt servicenivå til alle våre kunder, men noen ganger kan ting gå galt. Hvis dette skjer, vil vi gjøre alt vi kan for å sette ting riktig og hjelpe deg. Hvis du har en klage om vår tjeneste, vennligst kontakt oss: Per e-post til kundeservice@strømmest.no, og vi forsøker å løse klagen din innen 3 virkedager. Hvis vi ikke klarer å løse klagen, vil vi prøve å godta de neste trinnene med deg. For å håndtere klager er vår arbeidsdag kl. 09.00 til 17.00 mandag til fredag utenom helligdager. Skulle du ønske å bruke et alternativt kommunikasjonsmiddel, er vi glade for å på forespørsel svare til deg på telefon. Vennligst inkluder navn, adresse, kontaktnummer og detaljer om hvorfor du vil klage. Dette vil hjelpe oss til å svare deg så raskt som mulig.

[Totalt: 3 Gjennomsnittlig vurdering: 4]