Strømleverandør

Det er mange forskjellige leverandører der ute, i tillegg så tilbyr alle strømleverandørene godt utvalg av strømavtaler, mange av disse kan virke forholdsvis like. Det kan fort bli vanskelig å finne billigst strøm på egen hånd. Derfor har vi tatt på oss jobben med å sammenligne strømleverandører og deres avtaler for å presentere deg med priser tilpasset deg.

Bytte strømleverandør?

Viste du at det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge? Så det å finne riktig strømleverandør er ikke enkelt. Mange tror også at de ikke sparer penger ved å bytte strømleverandør. Men dette er feil, det visser seg at mange kan spare hundrevis av kroner på å bytte strømleverandør. Prisene endrer seg stadig vekk og det er en stor utfordring og holde seg oppdatert på alle de forskjellige leverandørene. Så vi har listet opp de billigste strømleverandør på denne siden, som alltid er blant de billigste slik at du slipper og se gjennom prisene til hver og enkelt av de litt over 100 leverandørene som er på markedet i dag. Riktig nok leverer ikke alle disse til hele Norge da det er flere lokale leverandører rundt omkring i landet. Hvorfor skal jeg bytte strømleverandør?

  1. Du kan spare flere tusen kroner i året
  2. Lettere faktura og betalings system
  3. Miljøvennlig strøm (Du kan velge dette)

Hvor finner jeg den beste strømleverandøren?

Vi har funnet de beste strømleverandørene og med litt informasjon fra deg får du full oversikt over kostnadene til passet deg, slik at du slipper å lete andre plasser. Om du søker etter strømleverandør i Oslo eller i Bergen har vi de billigste og beste på vår side.  Vi får prisene direkte fra Forbrukerrådets pålagt tjeneste for prisrapportering for strømleverandører samt NVE(Norges vassdrags- og energidirektorat) og NordPool Spot – hvor leverandørene kjøper strøm.

Sammenlign Strømpriser

Vi gir deg oversikt over alle strømavtalene fra alle strømleverandører i Norge.


Hvilken avtale bør jeg velge?

Velge strømleverandør er kjempe lett, alt du trenger å gjøre er å fylle inn et skjema på leverandøren sin nettside. Så vil den nye leverandøren ta seg av alt for deg. Du trenger ikke foreta deg noe som helst. Du vil motta bekreftelse på e-post når byttet er bekreftet. I vår oversikt har du de beste og billigste strømavtalene så det er bare å velge hvem du ønsker.

Hva med nettleien?

Nettleien kommer vi dessverre ikke utenom da det er de som eier nettet og har rett til å fakturere deg for nettleien. Mange personer tror det at de ikke sparer penger ved å bytte strømleverandør fordi nettleien er så høy allikevel. Mange familier sparer hundrelapper hvert eneste år på å bytte strømleverandør.

Bytt strømleverandør ofte 

Hvis du har hatt den samme leverandører over en lang periode bør du se etter om du kan få en billigere avtale en annen plass. Så du hele tiden har den billigste strømleverandør. Er du våken på dette vil du spare mye penger hvert eneste år kun på strømmen din. Sjekk gjerne en gang hver 3 mnd.

[Totalt: 9 Gjennomsnittlig vurdering: 4.6]