Billig strøm finner du med strømtest.no

Strømleverandør

Strømtest har sammenlignet mange strømleverandører i Norge, i forsøk om å finne den billigste strømleverandøren. Det er mange forskjellige leverandører og avtaler der ute, og det kan fort bli vanskelig å finne billig strøm på egen hånd. Ovenfor har vi samlet de beste strømleverandørene, bare trykk på les mer for å bytte – enklere blir det ikke.

Det er svært mange strømleverandører på markedet i dag, i tillegg så tilbyr alle strømleverandørene godt utvalg av strømavtaler, mange av disse kan virke forholdsvis like. Det er absolutt ikke lett å finne de billigste strømleverandørene på egenhånd, derfor har vi tatt på oss jobben med å sammenligne strømleverandører og deres avtaler for å presentere deg med de vi mener er de mest gunstige avtalene fra beste strømleverandører på markedet i dag.

Bytte strømleverandør?

Viste du at det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge? Så det å finne riktig strømleverandør er ikke enkelt. Mange tror også at de ikke sparer penger ved å bytte strømleverandør. Men dette er feil, det visser seg at mange kan spare hundrevis av kroner på å bytte strømleverandør. Prisene endrer seg stadig vekk og det er en stor utfordring og holde seg oppdatert på alle de forskjellige leverandørene. Så vi har listet opp de billigste strømleverandør på denne siden, som alltid er blant de billigste slik at du slipper og se gjennom prisene til hver og enkelt av de litt over 100 leverandørene som er på markedet i dag. Riktig nok leverer ikke alle disse til hele Norge da det er flere lokale leverandører rundt omkring i landet.

Hvorfor skal jeg bytte strømleverandør?

  1. Du kan spare flere 100 kroner i året
  2. Lettere faktura og betalings system
  3. Miljøvennlig strøm (Du kan velge dette)

Hvor finner jeg den beste strømleverandøren?

Vi har enkelt funnet de beste strømleverandørene får deg på denne siden slik at du slipper å lete andre plasser. Om du søker etter strømleverandør Oslo eller strømleverandør Bergen har vi de billigste og beste på vår side. Vi har utelukket alle de små og dyre leverandørene på vår nettside slik at oversikten ikke skal bli helt forvirrende og kaotisk.

Sammenlign strømleverandører i Norge

Vi sammenligner prisene rett ifra kilden til de forskjellige leverandørene. Vi samarbeider ikke med 3 parter eller strømleverandørene selv.  Men det kan merkes at noen ganger er prisene på nettsiden utdatert grunnen strømprisene forandres hver eneste dag. Du vil få en ca. oversikt over hvilken leverandør som er billigst.

Sammenlign strømleverandører

Vi har samlet de billigste strømleverandørene på markedet, rangert etter lavest kwh påslag og månedspris.

AGVA – Spot Valgfri

Månedlig påslag:  0 kr

kWh påslag: – 14 øre!

Kampanjeperiode: 1 måned

100% fornybar strøm

Bestill

Mest populær 1 måned kampanje

Fjordkraft – Spot Web

Månedlig påslag: 0 kr

KWh påslag: 1.99 øre

Bestill

NorgesEnergi – Spot

Månedlig påslag: 27kr

KWh påslag: 5.69 øre 

Bestill

Eidsiva – eSpot

Månedlig påslag: 22.5 kr

KWh påslag: 5.75 øre!

Bestill
Akraft er en av de billigste strømleverandører
Flere avtaler fra Akraft

AKRAFT – Spot

Månedlig påslag: 39 kr

kWh påslag: 6.5 øre!

Bestill

AKRAFT – Variabel

Månedlig påslag: 0 kr

kWh pris: 74.90 øre

Bestill

Akraft – Full Ctrl™

Fast månedlig pris

Velg pakke som passer ditt forbruk

Bestill

1 måned til halv pris

Vis mer
Fortum

Fortum – NorgesSpot

Månedlig påslag: 19 kr

KWh påslag: 8.25 øre 

Bestill
Polar Kraft

Polar Kraft – Polar Spot

Månedlig påslag: 48.75 kr

KWh påslag: 7.13 øre 

Bestill
strømleverandør Istad Kraft

Istad Kraft – Grønt Hjem

Månedlig påslag: 59 kr

KWh påslag: 6 øre 

Bestill

Hvilken avtale bør jeg velge?

Velge strømleverandør er kjempe lett, alt du trenger å gjøre er å fylle inn et skjema på leverandøren sin nettside. Så vil de bytte strømleverandør for deg. Du trenger ikke foreta deg noe som helst. Du vil motta bekreftelse på e-post når byttet er bekreftet. I vår oversikt har du de beste og billigste avtalene så det er bare å velge hvem du ønsker.

Hva med nettleien?

Nettleien kommer vi dessverre ikke utenom da det er de som eier nettet og har rett til å fakturere deg for nettleien. Mange personer tror det at de ikke sparer penger ved å bytte strømleverandør fordi nettleien er så høy allikevel. Mange familier sparer hundrelapper hvert eneste år på å bytte strømleverandør.

Bytt strømleverandør ofte 

Hvis du har hatt den samme leverandører over en lang periode bør du se etter om du kan få en billigere avtale en annen plass. Så du hele tiden har den billigste strømleverandør. Er du våken på dette vil du spare mye penger hvert eneste år kun på strømmen din. Sjekk gjerne en gang hver 3 mnd og pass på at du ikke velger en strømleverandør hvor du har 12 mnd binding da dette fort kan bli dyrt.

Hvordan bytter jeg strømleverandør?

Bytte strømleverandør er enkelt, velg den leverandøren du ønsker i vår liste. Følg henvisningene på deres nettside. Du trenger kun ditt navn adresse og målenr. Dette finner du i sikringsskapet i boligen din. På ca 10 min jobb kan du spare 100 lapper i året.

[Totalt: 26 Gjennomsnittlig vurdering: 4.6]