Slik får du billigst strøm i høst

2 min lesetid

Du kan enkelt finne billigste strømavtaler tilgjengelig akkurat nå med Strømtest,  for å se hvordan de samsvarer med din nåværende strømavtale.

Hvordan sammenligne strømpriser

 

  • Trinn 1 Finn frem siste strømregning (kan som regel lastes ned fra nettsiden til strømleverandøren).
  • Trinn 2 Bruk strøm sammenligningstjeneste, som strømtest.no.
  • Trinn 3 Angi detaljene for strømforbruk, slik at resultatene kan være spesifikke for din region og forbruk.
  • Trinn 4 Sammenlign strømpriser, avtaler, avgifter, pakker og påslag med resten av markedet.

 

Hva kan jeg gjøre med stigende strømpriser?

Kostnaden for strøm ser bare ut til å gå i en retning, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre noe med det. Prøv å sammenligne priser for å se om du har det beste tilbudet. Hvis du har hatt det samme strømavtale over lengre tid, er det stor sannsynlighet for at du kan få mye bedre strømpris. Bare skriv inn postnummeret og e-post for å få oversikt over strømpriser.

Sammenlign Strømpriser

Vi gir deg oversikt over alle strømavtalene fra alle strømleverandører i Norge.

Vil strømforsyningen min påvirkes når jeg bytter strømleverandør?

Nei. Alle strømleverandører bruker de samme ledningene for å gi deg strøm. Skulle du bestemme deg for å bytte leverandør, vil dine nye og gamle leverandører samarbeide for å sikre at ingen forstyrrelser oppstår. Sammenlign strømpriser og bytt strømleverandør her.   Strømpriser

Kan Strømtest garantere at jeg får de beste strømprisene?

Vi bruker all data fra Forbrukerrådet som sikerer at du bekymringsfritt kan sammenligne strømpriser og bytte strøm. Vår kundebehandlingavdeling er tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha når du sammenligner strømpriser og bytte strømleverandører.

Hva påvirker strømprisene?

Prisen på strøm kan påvirkes av en rekke faktorer. Disse kan variere fra kull, gass og oljepriser og skiftende distribusjonskostnader til uventet vær som en spesielt kald vinter. Elektrisitetsprisene blir ytterligere komplisert av at større leverandører ofte kjøper energi mange måneder eller til og med år i forveien for å sikre sine kostnader. For forbrukere er den enkleste måten å garantere rimelige strømpriser er å jevnlig sammenligne strømavtaler. Dette lar deg sikre at kostnadene for strøm er i tråd med eller under de andre alternativene i markedet. Kort sagt, når du sammenligner prisen på de forskjellige strømavtalene, sørger du for at du betaler konkurransedyktige strømpriser.

Sammenlign Strømpriser

Vi gir deg oversikt over alle strømavtalene fra alle strømleverandører i Norge.